Newsletter
Top Prodotti
Rassegne del prodotto
Modifica valuta
Certificato
SSL Certificate
Dettagli Prodotto


Jägermeister Scharf gyógynövény likőr 33% 0,7 l

Jägermeister Scharf gyógynövény likőr 33% 0,7 l
17,23
Jagermeister Scharf (0,7l, 33%)

Termék információk

Neve: Scharf. Karaktere: fűszeres. Több mint 80 évvel azután, hogy Curt Mast megalkotta az eredeti Jägermeister receptet, most kezedben tartod az új változatot, mely a benne található gyömbér intenzív ízének köszönhetően minden érzéked számára izgalmas kihívás. Szereted vagy sem, ez rajtad áll, a te döntésed. De nem tudod majd figyelmen kívül hagyni.
Egyéb információk

33% vol
Termékadatok
Eredet

Származási hely: Németország
Általános alkohol adatok

Alkoholtartalom - 33
Alkohol típusa

Típus - Likőr
 • A Jägermeister 56 különböző gyógynövényből készült német gyártmányú gyomorkeserű likőr, amelyet az alsó-szászországi Wolfenbüttel városában állítanak elő és palackoznak. Itt található az italt forgalmazó Mast-Jägermeister AG nevű, részvénytársaság formájában működő cég székhelye is.

  Több, mint 80 évvel azután, hogy Curt Mast megalkotta az eredeti Jägermeister receptet, most megismerheted az új változatot, mely a benne található gyömbér intenzív ízének köszönhetően minden érzéked számára izgalmas kihívás lesz. Szereted vagy sem, ez rajtad áll, a te döntésed. De nem tudod majd figyelmen kívül hagyni, hisz (köszönhetően a gyömbérnek) talán még sosem volt hűtött ital ennyire forró belül...


  -18 °C -ra behűtve ajánljuk, önmagában, "shotként" fogyasztva.

   

  A kategória többi terméke

 • Codice articolo
  V20048
WebShop System