Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Személyes átvétel!
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel esetén, a: 1137 Budapest Katona József utca 3. szám alatt a boltunk nyitva tartása, minden nap: 08-19 óráig tart nyitva. Ez idő alatt a megrendelt termékek átvehetőek. enma.hu

Kávé Kapszulák

Főkategória >Kávé >Kávé Kapszulák

Sorrend:

Milli Uht Jegeskávé 300 Ml
Milli UHT jegeskávé 300 ml
 
349 Ft
  Nescafé Dolce Gusto Kapszula Cappuccino Skinny Light 8 Db-Os 161,6 G
Őrölt pörkölt kávé és sovány tejpor. 161,6 g 16 db kapszula, elkészíthető csészék száma: 8. (9 697 Ft/kg) Krémes, habos kávé, hozzáadott cukor nélkül.

Élvezd a krémes, habos textúrát és a kiváló ízű pörkölt kávét újra és újra, lelkiismeretfurdalás nélkül, hiszen ez a cappuccino zsírmentes és hozzáadott cukrot sem tartalmaz. 
1 999 Ft
Nescafé Dolce Gusto Dallmayr Crema D'Oro 120G
Nescafé Dolce Gusto Dallmayr Crema d'Oro 120g

A nemes magasföldi növényeket a Dallmayr Crema d’Oro kávéhoz sok szeretettel, aprólékosan válogatják, dolgozzák fel, majd végül pörkölő mestereink teszik tökéletessé. A különösen óvatos, kímélő pörkölés adja a bársonyosan finom krémet. Az aroma lágy és kiegyensúlyozott. Tisztán, krémkávéként az igazi élvezet.

Ezzel a kapszulával egy szempillantás alatt kiváló minőségű friss kávé készíthető – kizárólag a NESC... 
2 190 Ft
Nescafé Dolce Gusto Dallmayr Prodomo (16Db)
NESCAFÉ Dolce Gusto Dallmayr Prodomo (16db) 
2 190 Ft
 Nescafé Dolce Gusto Kapszula Latte Macchiato
Stílusos finomság őrületes csíkokkal. A vonzó 3 réteget a habosított tej, a krakteres espresso és az enyhén cukrozott tejhab tökéletes kombinációja adja. 
1 999 Ft
  Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma Kávékapszula 10 Db 70 G
Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma kávékapszula 10 db 70 g

10 db-os koffeines kapszula
Pörkölési szint: Közepes
Aroma: Citrom, enyhén csokoládé ízű  
1 099 Ft
Nescafé Dolce Gusto Kapszula Espresso
Intenzív aroma, telt ízekkel. Karakteres kávé, amit selymes, lágy, mogyoróbarna crema réteg koronáz. 
1 999 Ft
Nescafé Dolce Gusto Kapszula Cortado
NESCAFÉ Dolce Gusto Cortado 16 kapszula Egy erős espresso és egy cseppnyi tej egyesítve egy kapszulában. Élje át a különleges espresso élményét! 
1 999 Ft
Dolce Gusto Dallmayr Crema D'Oro Intensa
Dolce Gusto Dallmayr Crema d'Oro Intensa  
2 190 Ft
Nescafe Dolce Gusto Cafe Au Lait 16 Db Kávékapszula
A Nescafé Dolce Gusto CAFE AU LAIT kávékapszula egy igazi klasszikus tejes kávé. Erős espresso, tejjel megszelídítve egy igazán kellemes és hosszantartó kávézási élményért. Tejpor és kávé egy kapszulába zárva. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza a legjobb körülményeket, melyek elősegítik a kávé aroma komplexitását. Könnyû beilleszteni a kávégépbe, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségû forró kávét hoz létre.... 
1 999 Ft
   Nescafé Dolce Gusto Café Au Lait Intenso, 16 Kapszula, 160G
Nescafé Dolce Gusto Café Au Lait Intenso, 16 kapszula, 160g  
1 999 Ft
 Nescafé Dolce Gusto Kapszula Espresso Intenso
A Nescafé Dolce Gusto Barista egy igazán markáns, erős, testes espresso kávé. Karakteres pörköléssel készült, kapszulába zárt őrölt kávéból készíthetünk otthonunkban igazi, olasz kávét, melynek tetejét gazdag, bársonyos krémréteg fedi. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza a legjobb körülményeket, melyek elősegítik a kávé aroma komplexitását. Könnyû beilleszteni a kávégépbe, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségû forró kávét ... 
1 999 Ft
Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato Caramel (16)
A vonzó 3 réteges specialitást megbolondítottuk egy kis kényeztető karamell aromával. A 3 réteget a gőzölt, habos tej, egy lágyabb ízvilágú espresso és a tejhab adja. Igazi kényeztető különlegesség!  
1 999 Ft
 Dolce Gusto Starbucks® Latte Macchiato Kapszula (12Db)
Dolce Gusto STARBUCKS® Latte Macchiato kapszula (12Db) 
2 490 Ft
  Starbucks By Nescafé Dolce Gusto Cappuccino Tej- És Kávékapszula 12 Db/6 Csésze 120 G
Starbucks by Nescafé Dolce Gusto Cappuccino tej- és kávékapszula 12 db/6 csésze 120 g 
2 490 Ft
Nescafe Dolce Gusto Kávékapszula 16db - Ristretto Napoli
A Dolce Gusto® Ristretto Napoli kávékülönlegességet a nápolyi eszpresszó megalkotásának művészete és történelme ihlette. A vastag crema réteg, gazdag aroma, erős pörkölés és meleg fás jegyek adják e dél-olasz stílusú kávé testes esszenciáját, mely minden minőségért rajongó kávéimádó szívét megdobogtatja. 13-as intenzitásával ez a különlegesség a NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávék legintenzívebb képviselője. Kiszerelés: 16 db/csomag 
1 999 Ft
Nescafé Dolce Gusto Kapszula Cappuccino
Egy ízes espresso finom habos és édes tejhabbal a tetején. A Cappuccino olaszul fejfedőt jelent, így könnyen megérthetjük, miért kapta a nevét a ferencesrendi barátok által viselt cappuccini-ról, akik rendszerint ezt a csukját viselték. A capuccino habja megőrzi a kávé melegét - hasonlóan egy valódi fejfedőhöz. 
1 999 Ft
 Dolce Gusto Espresso Decaffeinato
DOLCE GUSTO Espresso DecaffeinatoKávé vagy alvás? Ezzel a kávékapszulával nem kell döntenie a kettő közül!
Rengetegen keresik a kávézás örömeit kompromisszumok nélkül. Nekik kedvezünk a kínáltunkba újonnan felvett koffeinmentes Dolce Gusto kapszulánkkal. Így akár már késő este is gond nélkül élvezhető az espresso markáns zamata. Ezzel a kávékapszulával garantáltan nyugodtan aludhat. Tárazzon be pár dobozzal, ha délutáni kávékra vágyik!

 
1 999 Ft
Nescafé Dolce Gusto Kapszula Essenza Di Moka
Harmonikus fekete, pörkölt kávé, vastag krémréteggel. Az Arabica és a Robusta szemek speciális keveréke. 
  Nescafé Dolce Gusto Dallmayr "Crema D Oro Caffé Latte" 16 Db Kávékapszula
NESCAFÉ Dolce Gusto Dallmayr "Crema d Oro Caffé Latte" 16 db kávékapszula 
Nescafé Dolce Gusto Cappuccino Ice (16)
NESCAFÉ Dolce Gusto Cappuccino Ice (16)  
Nescafé Dolce Gusto Kapszula Ristretto
Markáns, erős, rövid espresso kávé, az egyik legmarkánsabb ízvilágunk. Már nem kell Olaszországig utazni, ha egy testes, karakteres pörkölésű kávét szeretnénk bársonyos krémréteggel a tetején - otthonunkban élvezhetjük az olaszos, intenzív kávénkat. 30 darab kapszulát tartalmazó nagy kiszerelés. 

Sorrend:

Markáns, erős, rövid espresso kávé, az egyik legmarkánsabb ízvilágunk. Már nem kell Olaszországig utazni, ha egy testes, karakteres pörkölésű kávét szeretnénk bársonyos krémréteggel a tetején - otthonunkban élvezhetjük az olaszos, intenzív kávénkat. 30 darab kapszulát tartalmazó nagy kiszerelés. NESCAFÉ Dolce Gusto kapszula Ristretto Nescafé Dolce Gusto kapszula Cappuccino skinny light 8 db-os 161,6 g Őrölt pörkölt kávé és sovány tejpor. 161,6 g 16 db kapszula, elkészíthető csészék száma: 8. (9 697 Ft/kg) Krémes, habos kávé, hozzáadott cukor nélkül.
Élvezd a krémes, habos textúrát és a kiváló ízű pörkölt kávét újra és újra, lelkiismeretfurdalás nélkül, hiszen ez a cappuccino zsírmentes és hozzáadott cukrot sem tartalmaz.NESCAFÉ Dolce Gusto kapszula CappuccinoEgy ízes espresso finom habos és édes tejhabbal a tetején. A Cappuccino olaszul fejfedőt jelent, így könnyen megérthetjük, miért kapta a nevét a ferencesrendi barátok által viselt cappuccini-ról, akik rendszerint ezt a csukját viselték. A capuccino habja megőrzi a kávé melegét - hasonlóan egy valódi fejfedőhöz.NESCAFÉ Dolce Gusto kapszula Cortado NESCAFÉ Dolce Gusto Cortado 16 kapszula Egy erős espresso és egy cseppnyi tej egyesítve egy kapszulában. Élje át a különleges espresso élményét! NESCAFÉ Dolce Gusto kapszula Espresso Intenzív aroma, telt ízekkel. Karakteres kávé, amit selymes, lágy, mogyoróbarna crema réteg koronáz. NESCAFÉ Dolce Gusto kapszula Essenza di Moka Harmonikus fekete, pörkölt kávé, vastag krémréteggel. Az Arabica és a Robusta szemek speciális keveréke. ESCAFÉ Dolce Gusto kapszula Latte Macchiato Caram A vonzó 3 réteges specialitást megbolondítottuk egy kis kényeztető karamell aromával. A 3 réteget a gőzölt, habos tej, egy lágyabb ízvilágú espresso és a tejhab adja. Igazi kényeztető különlegesség! NESCAFÉ Dolce Gusto kapszula Espresso Intenso A Nescafé Dolce Gusto Barista egy igazán markáns, erős, testes espresso kávé. Karakteres pörköléssel készült, kapszulába zárt őrölt kávéból készíthetünk otthonunkban igazi, olasz kávét, melynek tetejét gazdag, bársonyos krémréteg fedi. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza a legjobb körülményeket, melyek elősegítik a kávé aroma komplexitását. Könnyû beilleszteni a kávégépbe, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségû forró kávét hoz létre.

16 kapszula egy dobozban

Webáruház készítés