Newsletter
Top Prodotti
Rassegne del prodotto
Modifica valuta
Certificato
SSL Certificate
Dettagli Prodotto


SENSI Pinot Noir Rose Brut 18K 0.75l

SENSI Pinot Noir Rose Brut 18K 0.75l
14,18
SENSI Pinot Noir Rose Brut 18K 0.75l

A szépség, az íz és a stílus tökéletesen összeolvad a Pinot Noir Rosé 18K-ban.Bájos és csábító gyönyörű rózsaszín palackjával ideális a legromantikusabb pillanatok kialakításához vagy egy finom koktélhoz. A Pinot Noir Rosé 18K a varázslatos pillanatok rózsaszín vonzereje.

Származási ország: Olaszország
Gyártó: Sensi Vigne e Vini

 • SENSI Pinot Noir Rose Brut 18K 0.75l
  ismertető

  Megnevezés: Pinot Noir Rosé Spumante Brut

  Szőlő: Pinot Nero 100%

  Alkoholtartalom: 11%

  Termelési terület: Kavicsos és termékeny hordalékterület, amelyet a Piave folyó keresztez a magas Treviso síkság völgyeiben.

  Talajösszetétel: A talaj ezen a területen hordalékos, ezért kavicsos, gazdag iszapban és homokban. Nagyon termékeny, nagy mennyiségű karbonát és más, a szőlő számára nagyon hasznos mikroelem van benne. Kombinálva a folyó mikroklímára gyakorolt hatásával, ezek a jellemzők tökéletes feltételeket és élőhelyet teremtenek a szőlő számára.

  Betakarítási időszak: A Pinot Nero-t augusztus végén szüretelik, még mielőtt a szőlő teljesen beérne, hogy megőrizzék aromájukat és frissességüket.

  Borkészítés: A Pinot Rosa pezsgőt a Pinot Nero rozéjának borozásával és az egymást követő pezsgési eljárással nyerik. A szőlőt néhány nappal a teljes érés előtt betakarítják a magasabb savasság és frissesség elérése érdekében. Ezután tapossák és néhány órán át pihentetik a bőrökkel, hogy a must megfelelő színt és aromát tudjon kialakítani. Ellenőrzött hőmérsékleten végzett alkoholtartalmú erjedés után az alapbor egy második fermentáción megy keresztül autoklávokban a charmat módszer szerint.

  Kóstoló jegyzetek: A Pinot Noir szőlővel előállított Pinot Rosé 18K világos, mély és élénk színű, finom és tartós gyöngyözés. Az aroma friss, kellemes és illatos, fehér virágok és lágy gyümölcsök, például szeder, málna és eper, csípős jegyekkel gazdagítva. Az íze finom és tökéletes egyensúlyban van a gyümölcsös és a savas összetevőkkel.

  Tálalási hőmérséklet: 8/10 ° C

  Ajánlott párosítások: Ideális előkelő aperitifként a legfontosabb események megünneplésére. Jól párosul az előételekkel, az első halételekkel, valamint a tengeri ételekkel, a kagylókkal és általában a halakkal.
 • Gyártó
  Sensi Vigne e Vini
  Codice articolo
  VVITSENSI15
WebShop System