Newsletter
Top Prodotti
Rassegne del prodotto
Modifica valuta
Certificato
SSL Certificate

Prodotti


Sheridan's 0,5l (15,5%)
Sheridan's 0,5l (15,5%)
Sheridan's 0,5l (15,5%) - Egy már a megjelenés tekintetében is különleges ír kávélikőr, melyet az édes élvezetek kedvelőinek álmodtak meg.

Sheridan's 0,5l
ismertető

A Sheridan’s az egyik legkülönlegesebb ír krémlikőr, melynek története mindössze a kilencvenes évekig nyúlik vissza, azonban ez a rövid idő is elegendő volt ahhoz, hogy nevét világszerte megismerjék az egyediségek kedvelői, hiszen egy palackon belül két egészen különböző italt kapnak a vásárlók.

A palack sötét oldala ugyanis 26 százalékos alkoholtartalmú, csokoládés aromával megáldott kávélikőrt tartalmaz, a világos részből pedig 17 százalékos alkoholtartalommal rendelkező vaníliás krémlikőr csepeg, melyek külön-külön is markáns ízvilággal rendelkeznek, de együtt egyenesen vadító elegyet alkotnak.

A különleges krémlikőr emiatt már illatával képes bárkit levenni a lábáról, de a komplex ízvilága az, ami miatt olyan sokan szeretik, hiszen a krémes tejszín lágysága és édessége mámorító zamattal, a pörkölt kávészemek intenzitásával és a csokoládé andalító erejével találkoznak benne.

Mivel egy hihetetlenül komplex és egyedi tulajdonságokkal rendelkező likőrről van szó, fogyasztása leginkább önmagában, minden esetben behűtve, esetleg jéggel fogyasztva ajánlott, de süteményekben vagy kávéhoz keverve is érdemes kipróbálni, szervírozását pedig a szétválasztott komponensek miatt akár stílusosan, rétegzett formában is megvalósíthatjuk.

Aggiungi commento su questo prodotto
Nome
Indirizzo e-mail
Messaggio
Valutazione

Commenti su questo prodotto
Nessun commento su questo prodotto
WebShop System