Newsletter
Top Prodotti
Rassegne del prodotto
Modifica valuta

Prodotti


Pasion Blue Chardonnay [0,75L|9,5%]
 Pasion Blue Chardonnay [0,75L|9,5%]
Pasion Blue Chardonnay [0,75L|9,5%]
A Pasion Blue Chadonnay a tökéletes példa arra, hogy egy tradicionális és hagyományos eljárásmód mentén készült bor is lehet különleges, modern és egyben fiatalos, hiszen ez a spanyol termék meglepő kék színben pompázik, ami merészsége ellenére egy pillanatig sem felejtette el minőségi alapjait.

Ez a borkülönlegesség ugyanis Chardonnay szőlőből készült, amihez az extra aromák mellé nemcsak színezőanyagokkal kerül ez a kellemes kék árnyalat, hanem egy bonyolult eljárással, melynek alapját egy természetes kezelés adja az antocián pigmentek által, amihez egy hasonlóan újító, de elemeiben mégis a klasszikusokat idéző íz társul.

A száraz összhatású, de mégis édeskés ízű borok kedvelőinek ajánlott Pasion Blue Chadonnay természetesen az illat tekintetében sem a hagyományos megoldásokra épül, hiszen a szőlőhöz egy csipetnyi citrusos, tutti-fruttis hatás társul, méghozzá hasonló tulajdonságokkal rendelkező ízvilág társaságában.

A hagyományos fehérborokhoz hasonlóan kizárólag hűtve fogyasztandó kék bor nemcsak önmagában lehet ideális megoldás, hanem különféle fröccsökhöz és koktélokhoz egyaránt szerencsés.

Aggiungi commento su questo prodotto
Nome
Indirizzo e-mail
Messaggio
Valutazione

Commenti su questo prodotto
Nessun commento su questo prodotto
WebShop System