Newsletter
Top Prodotti
Rassegne del prodotto
Modifica valuta
Certificato
SSL Certificate

Prodotti


Magna Opyyum Mák Likőr Mák Pálinka 0,5l (30%)
Magna Opyyum Mák Likőr Mák Pálinka 0,5l (30%)
Magna Opyyum Mák Likőr Mák Pálinka 0,5l (30%) - Valódi italkülönlegesség Magyarországról, mely a legjobb hazai pálinka és a máklikőr ötvözetéből készül.

Magna Opyyum Mák Likőr Mák Pálinka 0,5l 30%
ismertető

Az Opyyum Máklik egy újabb tökéletes példája a magyar leleményességnek és hagyományápolásnak, hiszen egy igazán különleges alkoholos italról beszélünk, mely részben pálinkából, részben máklikőrből készül, az így kapott fekete nedű pedig sokak szerint maga a csoda.

Nem véletlenül, hiszen a termékben megtalálható a pálinka erőteljes íze és zamatos gyümölcsössége, amihez a likőrök lágysága és édessége társul, mely ideális választás lehet egy romantikus vacsorára vagy egy összebújós teli estére férfiaknak és nőknek egyaránt.

Mivel egy igazi különlegességről van szó, az Opyyum Máklik ízvilága túlzás nélkül páratlan, szó szerint kirobbanóan aromás, mákos jellegének köszönhetően pedig az édességek kedvelőinek éppen olyan ideális, mint az egyedi pálinkák szerelmeseinek.

Fogyasztása csak és kizárólag önmagában, enyhén behűtve ajánlott, kis adagokban mérve, de ha új koktélrecepten törnénk a fejünket, színe, ízhatása és állaga miatt egyaránt érdemes lehet kísérletezni vele.

Aggiungi commento su questo prodotto
Nome
Indirizzo e-mail
Messaggio
Valutazione

Commenti su questo prodotto
Nessun commento su questo prodotto
WebShop System