Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Gyémántszemes kirakók, 5D kép kövekkel [81]
- Számfestő, számozott [89]
- Művészellátó [457]
- Kézfertőtlenítők [5]
- Szájmaszk, Arcvédő pajzs [48]
- Mosószerek, fehérítők, vegyiáruk [75]
- Olcsó termékek, (kifutó termékek) [61]
- Iroda- és iskolaszerek [16152]
- Kávé [153]
- Élelmiszerek [200]
- Szeszes italok [1253]
- Italok [65]
- Háztartási termékek [99]
- Szépségápolás - Higiénia [221]
- Karácsonyi cuccok [39]
- Információs táblák [38]
- Fürdőszoba kiegészítők [25]
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány

Vermut (Vermouth) Likőrbor
Vermut (Vermouth) Likőrbor
A vermut vagy ürmösbor olyan likőrbor, melyet fehér üröm vagy bárányüröm mellett egyéb füvekkel, fűszerekkel ízesítenek. Egyes vermutok édesítettek, az édesítetlen, vagy száraz vermut általában kesernyés. A turini Antonio Benedetto Carpanót tartják feltalálójának
A vermut (franciául: vermouth) vagy ürmösbor olyan likőrbor, melyet fehér üröm vagy bárányüröm mellett egyéb füvekkel, fűszerekkel ízesítenek (például kis ezerjófű, fahéj, koriandertermés, keserű narancs héja, szegfűszegvirág, bodzavirág, kálmosgyökér, örménygyökér).[1] Egyes vermutok édesítettek, az édesítetlen, vagy száraz vermut általában kesernyés. A turini Antonio Benedetto Carpanót tartják feltalálójának. Találmányát 1786-ban „vermouth”-nak nevezte el, mert a fehér ürömmel és bárányürömmel ízesített német ürmösborok ihlették, mely növények azóta az abszint összetevőiként híresültek el
A vermut vagy ürmösbor olyan likőrbor, melyet fehér üröm vagy bárányüröm mellett egyéb füvekkel, fűszerekkel ízesítenek. Egyes vermutok édesítettek, az édesítetlen, vagy száraz vermut általában kesernyés. A turini Antonio Benedetto Carpanót tartják feltalálójának
A vermut (franciául: vermouth) vagy ürmösbor olyan likőrbor, melyet fehér üröm vagy bárányüröm mellett egyéb füvekkel, fűszerekkel ízesítenek (például kis ezerjófű, fahéj, koriandertermés, keserű narancs héja, szegfűszegvirág, bodzavirág, kálmosgyökér, örménygyökér).[1] Egyes vermutok édesítettek, az édesítetlen, vagy száraz vermut általában kesernyés. A turini Antonio Benedetto Carpanót tartják feltalálójának. Találmányát 1786-ban „vermouth”-nak nevezte el, mert a fehér ürömmel és bárányürömmel ízesített német ürmösborok ihlették, mely növények azóta az abszint összetevőiként híresültek el
Vermut (Vermouth) Likőrbor
A vermut vagy ürmösbor olyan likőrbor, melyet fehér üröm vagy bárányüröm mellett egyéb füvekkel, fűszerekkel ízesítenek. Egyes vermutok édesítettek, az édesítetlen, vagy száraz vermut általában kesernyés. A turini Antonio Benedetto Carpanót tartják feltalálójának
A vermut (franciául: vermouth) vagy ürmösbor olyan likőrbor, melyet fehér üröm vagy bárányüröm mellett egyéb füvekkel, fűszerekkel ízesítenek (például kis ezerjófű, fahéj, koriandertermés, keserű narancs héja, szegfűszegvirág, bodzavirág, kálmosgyökér, örménygyökér).[1] Egyes vermutok édesítettek, az édesítetlen, vagy száraz vermut általában kesernyés. A turini Antonio Benedetto Carpanót tartják feltalálójának. Találmányát 1786-ban „vermouth”-nak nevezte el, mert a fehér ürömmel és bárányürömmel ízesített német ürmösborok ihlették, mely növények azóta az abszint összetevőiként híresültek el
A vermut vagy ürmösbor olyan likőrbor, melyet fehér üröm vagy bárányüröm mellett egyéb füvekkel, fűszerekkel ízesítenek. Egyes vermutok édesítettek, az édesítetlen, vagy száraz vermut általában kesernyés. A turini Antonio Benedetto Carpanót tartják feltalálójának
A vermut (franciául: vermouth) vagy ürmösbor olyan likőrbor, melyet fehér üröm vagy bárányüröm mellett egyéb füvekkel, fűszerekkel ízesítenek (például kis ezerjófű, fahéj, koriandertermés, keserű narancs héja, szegfűszegvirág, bodzavirág, kálmosgyökér, örménygyökér).[1] Egyes vermutok édesítettek, az édesítetlen, vagy száraz vermut általában kesernyés. A turini Antonio Benedetto Carpanót tartják feltalálójának. Találmányát 1786-ban „vermouth”-nak nevezte el, mert a fehér ürömmel és bárányürömmel ízesített német ürmösborok ihlették, mely növények azóta az abszint összetevőiként híresültek el