Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Gyémántszemes kirakók, 5D kép kövekkel [80]
- Számfestő, számozott [101]
- Művészellátó [558]
- Kézfertőtlenítők [21]
- Szájmaszk, Arcvédő pajzs [53]
- Mosószerek, fehérítők, vegyiáruk [72]
- Olcsó termékek, (kifutó termékek) [24]
- Iroda- és iskolaszerek [11580]
- Kávé [147]
- Élelmiszerek [190]
- Szeszes italok [1373]
- Italok [85]
- Háztartási termékek [111]
- Szépségápolás - Higiénia [242]
- Információs táblák [43]
- Duracell termékek [83]
- Energizer Termékek [81]
- Kodak termékek [181]
- VARTA termékek [204]
- Naptárak 2022 Évi - Enma [223]
- PROF Tanári zsebkönyvek 2022-2023 tanévre [27]
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Tanúsítvány

Vermut (Vermouth) Likőrbor
Vermut (Vermouth) Likőrbor
A vermut vagy ürmösbor olyan likőrbor, melyet fehér üröm vagy bárányüröm mellett egyéb füvekkel, fűszerekkel ízesítenek. Egyes vermutok édesítettek, az édesítetlen, vagy száraz vermut általában kesernyés. A turini Antonio Benedetto Carpanót tartják feltalálójának
A vermut (franciául: vermouth) vagy ürmösbor olyan likőrbor, melyet fehér üröm vagy bárányüröm mellett egyéb füvekkel, fűszerekkel ízesítenek (például kis ezerjófű, fahéj, koriandertermés, keserű narancs héja, szegfűszegvirág, bodzavirág, kálmosgyökér, örménygyökér).[1] Egyes vermutok édesítettek, az édesítetlen, vagy száraz vermut általában kesernyés. A turini Antonio Benedetto Carpanót tartják feltalálójának. Találmányát 1786-ban „vermouth”-nak nevezte el, mert a fehér ürömmel és bárányürömmel ízesített német ürmösborok ihlették, mely növények azóta az abszint összetevőiként híresültek el
Vermut (Vermouth) Likőrbor
A vermut vagy ürmösbor olyan likőrbor, melyet fehér üröm vagy bárányüröm mellett egyéb füvekkel, fűszerekkel ízesítenek. Egyes vermutok édesítettek, az édesítetlen, vagy száraz vermut általában kesernyés. A turini Antonio Benedetto Carpanót tartják feltalálójának
A vermut (franciául: vermouth) vagy ürmösbor olyan likőrbor, melyet fehér üröm vagy bárányüröm mellett egyéb füvekkel, fűszerekkel ízesítenek (például kis ezerjófű, fahéj, koriandertermés, keserű narancs héja, szegfűszegvirág, bodzavirág, kálmosgyökér, örménygyökér).[1] Egyes vermutok édesítettek, az édesítetlen, vagy száraz vermut általában kesernyés. A turini Antonio Benedetto Carpanót tartják feltalálójának. Találmányát 1786-ban „vermouth”-nak nevezte el, mert a fehér ürömmel és bárányürömmel ízesített német ürmösborok ihlették, mely növények azóta az abszint összetevőiként híresültek el