Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Személyes átvétel!
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel esetén, a: 1137 Budapest Katona József utca 3. szám alatt a boltunk nyitva tartása, minden nap: 08-19 óráig tart nyitva. Ez idő alatt a megrendelt termékek átvehetőek. enma.hu

Gépi mosogatás


Sorrend:

-58%
Finish Classic Mosogatógép Tabletta, Regular, 90Db
Finish Classic mosogatógép tabletta, Regular, 90db


Finish Classic mosogatógép tabletta, Regular, 90db adatai:

A Finish minden egyes edényt megtisztít, amit az élet produkál. Senki nem szeret mosogatni. Ezért találtuk fel a mosogatógépbe való mosogatószert a mosogatógép-gyártókkal közösen, még 1953-ban. Mániánk, hogy az életben minden edényt el kell mosogatni, így folyamatos innovációval igyekszünk elérni a legjobb mosogatási eredményt, minden alkalommal.

Az elisme... 
7 745 Ft
Akció: 3 225 Ft
Kezdete: 2022.05.23
A készlet erejéig!
-58%
Finish Tabletta Classic Citrom - 90 Db
Finish tabletta classic citrom - 90 db

ermék információk
Finish Classic Citromos Mosogatógép tabletta - 90db Megszokott megoldás - ragyogó tisztaság. 2x erőteljes hatás elsőrendű teljesítményünkért a tisztítás és ragyogás terén: ? Előáztató hatás ? Erőteljes tisztítás Minden programhoz ajánlott, adagolja a mosószer adagolórekeszébe.
Elkészítés és felhasználás
Használati utasítás:
Vegyen ki egy tablettát a csomagolásból és a legjobb eredmények eléréséhez hel... 
7 745 Ft
Akció: 3 225 Ft
Kezdete: 2022.05.23
A készlet erejéig!
  Jar Platinum All-In-One Mosogatógép Kapszula 27 Mosás Yellow
Jar Platinum All-In-One mosogatógép kapszula 27 mosás Yellow
ar Platinum All-In-One mosogatógép kapszula 27 mosás Yellow

A Jar Platinum All in One folyékony mosogatógép kapszula a Jar tisztítóerejét már elsőre kifejti, valamint formulája a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja és ragyogó edényeket hagy maga után.
A Jar Platinum tisztító erejének köszönhetően bátran megfőzhet bármit, amit szeretne, hiszen az, még a mosogatógép zsíros szűrőjét is megtisztítja, hogy mi... 
1 875 Ft
 Finish Allin1 Max Lemon 48 db
Az Allin1 Max mosogatógép tabletta a Finish márkától játszva megbirkózik a rászáradt ételmaradékokkal és a zsíros edényekkel. Az italok után, mint a kávé és a tea, megmaradt foltoknak esélyük sincs! Már csak a ragyogó csillogás és az edények védelme a kemény víiztől marad. 
2 590 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés