Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Személyes átvétel!
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel esetén, a: 1137 Budapest Katona József utca 3. szám alatt a boltunk nyitva tartása, minden nap: 08-19 óráig tart nyitva. Ez idő alatt a megrendelt termékek átvehetőek. enma.hu

Gépi mosogatás


Sorrend:

Finish Classic Mosogatógép Tabletta, Regular, 90Db
Finish Classic mosogatógép tabletta, Regular, 90db


Finish Classic mosogatógép tabletta, Regular, 90db adatai:

A Finish minden egyes edényt megtisztít, amit az élet produkál. Senki nem szeret mosogatni. Ezért találtuk fel a mosogatógépbe való mosogatószert a mosogatógép-gyártókkal közösen, még 1953-ban. Mániánk, hogy az életben minden edényt el kell mosogatni, így folyamatos innovációval igyekszünk elérni a legjobb mosogatási eredményt, minden alkalommal.

Az elisme... 
4 575 Ft
Finish Classic - mosogatógép tabletta, 110 db
Finish Classic – 110 db mosogatógép tabletta biztosítja, hogy az edények tökéletesen tiszták legyenek. A tabletták áztatják, lágyítják és hatékonyan eltávolítják a megszáradt ételmaradékokat mindenféle edényről. Eddig még soha nem volt ilyen egyszerű mosogatni! 
4 575 Ft
Finish Classic Lemon Sparkle, 110 db
Bármelyik háztartási mosogatógép hatalmas segítség a koszos edények elleni harcban. Ha azon töröd a fejed, hogyan lehetne még hatékonyabbá tenni a gépi mosogatást, akkor a válasz pofonegyszerű. Válaszd a minőségi mosogató tablettát, amelyet a jól ismert FINISH márka biztosít. A csomagolás 110 darab mosogatógép kapszulát tartalmaz. A kapszulák jelölése Klasszikus, így garantálják a legmakacsabb szennyeződések eltávolítását, sőt még az edények tisztaságát és ragyogását is. ... 
4 545 Ft
Finish Tabletta Classic Citrom - 90 Db
Finish tabletta classic citrom - 90 db

ermék információk
Finish Classic Citromos Mosogatógép tabletta - 90db Megszokott megoldás - ragyogó tisztaság. 2x erőteljes hatás elsőrendű teljesítményünkért a tisztítás és ragyogás terén: ? Előáztató hatás ? Erőteljes tisztítás Minden programhoz ajánlott, adagolja a mosószer adagolórekeszébe.
Elkészítés és felhasználás
Használati utasítás:
Vegyen ki egy tablettát a csomagolásból és a legjobb eredmények eléréséhez hel... 
4 575 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés