Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Személyes átvétel!
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel esetén, a: 1137 Budapest Katona József utca 3. szám alatt a boltunk nyitva tartása, minden nap: 08-20 óráig tart nyitva. Ez idő alatt a megrendelt termékek átvehetőek. enma.hu

új Nemzeti alaptanterv

Az új Nemzeti alaptanterv

A 2020-2021. iskolakezesben Az új Nemzeti alaptanterv alapján szeptembertől a biológia, mint tantárgy, már csak a gimnázium első két évében kell majd csak tanulni. Azonban nem szabad elfelejteni azon lehetőséget sem, hogy a diákok felvehetik a biológiát, mint fakultáció és emelt szintű  tankönyvből tanulhatnak. Az új Nemzeti alaptantervből az és kiolvasható, hogy a tanárok dönthetik el, hogy a diákoknak melyik tankönyvből tanítanak, ugyanis két tankönyv készül:

  1. - a molekuláris szinttől az életközösségekig szintenként adja át az anyagot.
  2. - a magasabb szerveződési szinteknél indul, és onnan jut el azokhoz témakörökhöz, amiknél már kémiai ismeretekre is szükség van.

Így a 2020-2021 tanévben, az iskolakezdés újdonságokat tartalmaz a diákok részére. Mivel a kötelező évek száma csökken, így a tananyag és egyenes-arányosan csökken. Ezek az új tankönyvek sok új kép és grafikát és tartalmaznak, ugyanakkor sok új témakörök és elméletek jelennek meg, kint pl:

  1. Újabb evolúciós elméletek
  2. Járványtan
  3. Fenntarthatóság
  4. a Föld és a Kárpát-medence természeti értékeinek megóvása
  5. Globális klímaváltozás-összefüggések az élővilággal

Vissza a főoldalra

Webáruház készítés