Newsletter
Top Prodotti
Rassegne del prodotto
Modifica valuta
Certificato
SSL Certificate
Dettagli Prodotto


SENSI Prosecco Brut 18K 0.75l

SENSI Prosecco Brut 18K 0.75l
13,72
SENSI Prosecco Brut 18K 0.75l

A Prosecco 18K révén az olasz borhagyomány találkozik a luxussal és közvetíti az élet örömét. Egy értékes palackban elhelyezett, tiszta arany buborékok, elegáns hangulatot teremtenek, amely alkalmas különleges élmények megosztására.

Származási ország: Olaszország
Gyártó: Sensi Vigne e Vini
 • SENSI Prosecco Brut 18K 0.75l
  ismertető

  Megnevezés: Prosecco Brut Doc

  Szőlő: Glera 100%

  Alkoholtartalom: 11%

  Termelési terület: Egy termékeny hordalékos terület, amelyen keresztül a Piave folyó középső szakasza amely a Treviso síkság felső részén található völgyek mentén folyik.

  Talajösszetétel: A talaj ezen a területen hordalékos, ezért kavicsos, gazdag iszapban és homokban. Nagyon termékeny, nagy mennyiségű karbonát és más, a szőlő számára nagyon hasznos mikroelem van benne. Kombinálva a folyó mikroklímára gyakorolt hatásával, ezek a jellemzők tökéletes feltételeket és élőhelyet teremtenek a szőlő számára.

  Betakarítási időszak: Szeptember közepe a teljes érés előtt betakarított szőlővel.

  Borkészítés: A szőlőt korán betakarítják, hogy elérje savasságát és aromáját, majd lágy préselés után néhány órára hidegre áztatják. Ezután a mustot préseléssel elválasztják a héjától, leülepítés céljából megtisztítják és ellenőrzött hőmérsékleten fermentálják kiválasztott élesztő aromás anyagokkal. Erjesztés és öregítés után rozsdamentes acél fermentációban, Charmat módszerrel.

  Kóstoló jegyek: Halvány szalmasárga színű, amelyet kristálytiszta, ropogós, hosszan tartó gyöngyfűzés fokoz, amely a tökéletesen finom körte, citrusfélék, fehér húsú gyümölcs és fehér szirmú virágok felhangját teljes mértékben kihozza. Csodálatosan gyümölcsös, kellemesen száraz és ízében kiválóan friss, tökéletesen kiegyensúlyozott textúrával, amely ötvözi a gyengéd savasságot és az élénk, krémes habzást.

  Tálalási hőmérséklet: 6/8 ° C

  Étel és bor párosítás: Rendkívül sokoldalú, egy egész menüsort végigkísérő bor. Kiváló aperitif, amikor poharat emelnek egy ünnepi alkalomkor. A Spumante Brut változat különösen alkalmas előételek, halak és párolt tenger gyümölcsei mellé. Felejthetetlen, ha csokoládétortákkal és almás pitékkel párosítjuk.

   

  A kategória többi terméke

 • Gyártó
  Sensi Vigne e Vini
  Codice articolo
  VVITSENSI16
WebShop System