Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Személyes átvétel!
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel esetén, a: 1137 Budapest Katona József utca 3. szám alatt a boltunk nyitva tartása, minden nap: 08-19 óráig tart nyitva. Ez idő alatt a megrendelt termékek átvehetőek. enma.hu

Szörpök

Főkategória >Italok >Szörpök


A befőzőszezonra érdemes félretenni néhány olyan (általában nem visszaváltható) széles szájú gyümölcsleves üveget, amelyik csavaros fémtetővel záródik. Használhatsz csatos üvegeket is, ezeknél ne felejtsd el kifőzni a gumigyűrűt.
Még a sterilizálás előtt ellenőrizd, hogy a csavaros fedél mentes-e a rozsdától és nem nyomódott-e be a belső felszínén a szigetelőréteg. Ha a vízzel megtöltött üveg fejre állítva nem ereszt, akkor légmentesen záródik. Ellenkező esetben keress másik fedelet. Fontos, hogy ugyanannyi „karom” (menet) legyen rajta, mint az üveg száján.
A befőzés végén az üvegeket celofánnal is lezárhatod. Nedvesítsd be, hogy tökéletesen az üveg szájára tapadjon. Ha a csavaros fedél alá folpakot teszel, nagyon ügyelj rá, hogy ne csavarodjon meg, mert ez megnyithatja az utat a romlás felé.

Webáruház készítés